XXXè Pessebre Vivent de la Torre del Suro

El Pessebre Vivent de la Torre del Suro és una representació tradicional del cicle nadalenc que te la particularitat de ser representada per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual.

CREADO POR

Centre Ocupacional Taller Sant Camil l.

ÀREA

Cultura

FORMA JURÍDICA

Centre Ocupacional

LOCALIDAD

Barcelona

ÍNDICE

1. Quiénes Somos
2. ¿Por qué apoyarnos?
3. Proyecto que desarrollamos
4. Datos Clave
5. Audiencia / Target
6. ¿Por qué patrocinarnos?
7. Beneficios para la marca

Quiénes Somos

El Pessebre Vivent de la Torre del Suro està Organitzat pel Centre Ocupacional Taller Sant Camil l. El Taller Sant Camil és un centre ocupacional, que dona atenció a persones amb discapacitat intel·lectual des del 1962. Actualment el Centre Ocupacional dona atenció a 80 persones.

Al Taller Escola Sant Camil, treballem per millorar l’autonomia dels seus usuaris Desenvolupem activitats per millorar les habilitats personals, socials, comunicatives, motrius.

 

¿Por qué apoyarnos?

Sí esculls formar part d’aquest esdeveniment contribueixes de forma decisiva a fer realitat el Pessebre Vivent de la Torre del Suro de Barcelona. Aquesta representació és un repte cultural i social. Associant la teva marca a la nostra proposta dones visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i fomentes els valors de la inclusió, la igualtat d’oportunitats i la solidaritat.

 

Proyecto que desarrollamos

El pessebre vivent del Taller Sant Camil és una de les activitats que aglutinen la totalitat de persones relacionades amb el centre ocupacional. Amb el pas dels anys s’ha convertit en una de les més esperades i que mes esforç requereix per part d’usuaris del centre, com de professionals.

Per la vida quotidiana del Taller Sant Camil la representació del Pessebre Vivent és una fita cabdal dins la programació d’activitats del centre.

El plantejament és el d’un espectacle on el públic segueix un itinerari. De fet la idea és simple: l’espectador entra dins d’un pessebre i s’hi passeja seguint un itinerari marcat tot descobrint escenes i figures dels pessebres tradicionals.

Datos Clave

Objectius del Pessebre Vivent de la Torre del Suro

 • Desenvolupar les capacitats socials, participatives i comunicatives, de les persones ateses al Taller Sant Camil.
 • Potenciar les celebracions nadalenques del calendari festiu i tradicional.
 • Sensibilitzar a la ciutadania i crear opinió sobre la situació i possibilitats de la població amb diversitats funcionals en la nostra societat.
 • Induir a la participació de la població en general en actes organitzats i executats per persones amb discapacitat.
 • Aportar una proposta lúdica i cultural a la Ciutat dins el seu calendari de celebracions nadalenques.

 

Audiencia / Target

El Pessebre Vivent de la Torre del Suro és una activitat per a tots els públics, especialment per a públic familiar. Actualment concentra més de 1500 visites .

¿Por qué patrocinarnos?

Proposem diferents nivells de mecenatge i patrocini que poden adoptar forma de donatiu per tal de que els donants puguin gaudir dels avantatges fiscals que ofereix la legalitat vigent.

 

Beneficios para la marca

 • Modalitats de mecenatge i patrocini proposades:
 • Mecenes, patrocinadors i donants de bens i serveis. Presència als suports gràfics habituals segons valor dels serveis facilitats.
 • Mecenes, patrocinadors i donants bàsic. 300€. Presència als suports gràfics habituals, en paper i xarxes. En tercer nivell.
 • Mecenes, patrocinadors i donants mèdium. 500€. . Presència als suports gràfics habituals, en paper i xarxes. En segon nivell.
 • Mecenes, patrocinadors i donants top: 1000€. . Presència als suports gràfics habituals, en paper i xarxes. En pimer nivell.
 • Mecenes, patrocinadors i donants: 3000€ Màxima visualitat en paper i xarxes. En nivell exclusiu.

¡No se ha encontrado la galería!

COMENTARIOS

COMENTARIOS

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¡Compártelo!